Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Leveringsvoorwaarden

Betaling en verzending

De bestelling wordt na ontvangst van betaling binnen 3 werkdagen verzonden, mits ze op voorraad zijn. Wanneer er gekozen wordt voor nabestelling, dan nemen we contact met u op over de leveringsmogelijkheden.

De afnemer kan kiezen om te betalen met Paypal of vooraf overmaken.

Nadat de bestelling is verzonden krijgt u hiervan bericht via een e-mail.

Afnemer draagt het risico van de bestelling/artikelen vanaf het moment waarop de bestelling/artikelen aan het opgegeven adres ter ontvangst worden aangeboden. Na ontvangst van de gekochte produkten dient de afnemer binnen zeven (7) werkdagen het produkt te onderzoeken op gebreken en deze te melden aan Dungeon Freak Mini’s. Er wordt dan naar een passende oplossing gezocht.

Nadat de afnemer de bestelde artikelen heeft ontvangen, heeft de afnemer de bevoegdheid om binnen zeven (7) werkdagen na de ontvangst van dit product, de overeenkomst met Dungeon Freak Mini’s te ontbinden. De afnemer hoeft hiervoor geen reden op te geven.

Retouren

Indien de afnemer de overeenkomst wenst te ontbinden, dient de afnemer dit via e-mail aan Dungeon Freak Mini’s te melden. De afnemer dient het product, na overleg met Dungeon Freak Mini’s terug te sturen.

Indien een product wordt geretourneerd dat schade heeft opgelopen die aan een handeling of nalatigheid van de afnemer te wijten is of anderszins voor risico van de afnemer komt, zal Dungeon Freak Mini’s de afnemer hiervan via e-mail in kennis stellen. Dungeon Freak Mini’s heeft het recht om de waardevermindering van het product als gevolg van deze schade van het aan de afnemer terug te betalen bedrag in te houden

De afnemer dient in dit geval zelf de kosten van en het risico voor het verzenden te dragen

Indien de afnemer reeds betalingen heeft verricht op het moment dat de afnemer de overeenkomst met Dungeon Freak Mini’s van deze algemene voorwaarden heeft herroepen, zal Dungeon Freak Mini’s deze betalingen binnen veertien (14) werkdagen nadat Dungeon Freak Mini’s het door de afnemer geretourneerde product heeft ontvangen, aan de afnemer terugbetalen (inclusief de oorspronkelijke verzendkosten).

De verzendkosten die Dungeon Freak Mini’s heeft gemaakt om het product naar u toe te zenden zullen in mindering worden gebracht. U ontvangt dus de betaling retour minus de verzendkosten.

Dungeon Freak Mini’s behoudt zich het recht om geretourneerde producten te weigeren of om slechts een gedeelte van het reeds betaalde bedrag te crediteren, wanneer het vermoeden bestaat dat het product reeds is geopend, gebruikt of door de schuld van de afnemer is beschadigd.

Nog vragen?

Neem contact met ons op via info@dungeonfreakminis.nl voor vragen met betrekking tot verzending en retouren.